Victor András gondolatai

Victor András gondolatai

Választás után

2019. október 15. - András Victor

Nagyon-nagyon remélem, hogy a vasárnapi önkormányzati választáson győzelmet aratott ellenzéki polgártársaim – közgyűlési képviselőtől polgármesterig – „hatalomra” kerülésük után sokkal jobb jegyre fognak vizsgázni a másként gondolkozókra való odafigyelésből, a más értékeket vallók iránti türelemből, a világot másmilyennek látók megértéséből – egyszerűen: embertársaink iránti szeretetből –, mint ahogy vizsgáztak nagyon sokan a most vereséget szenvedett fideszes elődeik közül.  

Drukkolok nekik (és persze magunknak is), hogy legyen erejük és emberségük ahhoz, hogy – akár Jézusra [ld. Máté 5,43] való hivatkozás nélkül is, akár csak egyszerűen mint tisztességes emberek – keresztényibb módon viselkedjenek, mint a kormánypárt magukat eddig folyton a kereszténység védőbástyáinak tituláló vezetői.

A bejegyzés trackback címe:

https://victora.blog.hu/api/trackback/id/tr2415225120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása